Εστιατόρια

Στην κεντρική πλατεία του Μεσαίου Καρλοβάσου, στη σκιά πανύψηλων φυλλοβόλων δέντρων, η παραδοσιακή ταβέρνα Διόνυσος σερβίρει ξεχωριστά πιάτα της Σαμιώτικης κουζίνας.

Ιδρύθηκε το 1990 από το Δημήτρη Αντωνακάκη  ο οποίος δημιούργησε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, στον οποίο  μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει νόστιμα πιάτα της ντόπιας κουζίνας, φτιαγμένα από ξεχωριστά  προϊόντα της Σάμου, μαγειρεμένα με παραδοσιακές συνταγές.

Πιάτα παρασκευασμένα με μεράκι και φροντίδα, από ντόπια και φρέσκα προϊόντα σερβίρονται  μεσημέρι και βράδυ, όλο το χρόνο.

Η ταβέρνα Διόνυσος  διαθέτει μια πλούσια ποικιλία εποχικών πιάτων, που διαφέρει ανάλογα με την εποχή του χρόνου, δίνοντας την δυνατότητα στον επισκέπτη να γευτεί κάθε ‘πτυχή’ της Σαμιώτικης γαστρονομίας.

Στηρίζει την Σαμιώτικη αγροτική παραγωγή και είναι το πρώτο εστιατόριο που επιλέγει τα προϊόντα της Σαμιακής Γης.